Sähköasennus viimeistä piuhaa myöten kuopion ja POHJOIS-Savon seudulla

Kun haluat varmistua siitä, että sähköasennus on tehty turvallisesti, laadukkaasti ja toiveitasi kuunnellen, valintasi on Pohjois-Savon sähkö ja automaatio. Ripeillä asentajillamme on kokemusta muun muassa omakotitalojen, paritalojen, rivitalojen, huoneistojen, liikekiinteistöjen, autotallien ja varastojen sekä kesämökkien ja huviloiden sähkötöistä. Valtaosa urakoistamme on Kuopion ja muun Pohjois-Savon alueella, mutta sopimuksesta myös muualla Suomessa.

Sähköt Vivola-taloihin ympäri Suomen

Yhtenä erikoisalanamme on CLT-tekniikalla rakennettujen Vivola-omakotitalojen sähkötyöt, joita teemme koko Suomen alueella. CLT-tekniikalla viitataan massiivipuurakentamiseen, jossa hyödynnetään ristiinliimattua kuusipuuta pohja-, seinä- ja sisäkattomateriaalina. Tekniikan ansiosta yksilöllisen kodin rakentaminen tyhjästä on mahdollista muutamassa kuukaudessa.

Kuntotutkimukset

Pohjois-Savon sähkö ja automaatio Oy:llä on KT kuntotutkijan pätevyys. Ota yhteyttä 050 4321 228

Muista kotitalousvähennys!

Sähköasennustyöt kotioloissa tai mökillä on mahdollista vähentää verotuksessa. Henkilöä kohden enimmäisvähennys on 2 400 euroa. Pariskunnat voivat saada kotitalousvähennystä aina 4 800 euroon asti. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä ja sen laskutavoista löytyy Verohallinnon nettisivuilta.

Varavoimajärjestelmät ja ukkossuojaus

Sää- ja luonnonilmiöt saattavat toisinaan aiheuttaa harmia niin tuotantolaitoksissa kuin kesämökeillä. Asennuttamalla varavoimajärjestelmän ja ukkossuojauksen säästyt turhalta huolelta ja jännitykseltä, kun myrskytuuli puhaltaa tai taivas täyttyy salamoista.

Pohjois-Savon sähkö ja automaatio Pielavedellä on aina valmis auttaman, oli ongelmasi minkälainen tahansa. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voisimme palvella!

Kysy - Me vastaamme!

Kerro meistä kavereillesi