Kodinohjausjärjestelmä lisää asumismukavuutta ja hälytysjärjestelmä suojaa murtovarkailta

Uusimmalla kodin sähkötekniikalla helpotat elämistä ja säästät samalla sievoisen summan energiaa. Pohjois-Savon sähkön ja automaation valikoimiin kuuluvat kodinohjaus- ja murtohälytysjärjestelmät asennuksineen. Kun käytät viikon, ihmettelet miten saatoit aikaisemmin elää ilman niitä. Joka kodin ohjaus- tai hälytysjärjestelmä Kuopiossa ja lähialueilla samasta osoitteesta!

Ohjausjärjestelmät

Kodinohjausjärjestelmällä pystyt hallinnoimaan kaikkea kotisi sähköistä toimintaa yksinkertaisesti ja nopeasti. Esimerkiksi aamuisin voit sytyttää yhdellä napin painalluksella kaikki tarvittavat valot ja vastaavasti illalla kertapainalluksella olla varma siitä, että mihinkään ei jäänyt valoja päälle. Voit myös ohjelmoida ulkovalot syttymän, kun ilta alkaa hämärtää tai pihamaalla näkyy liikettä. Myös kaikkien huoneiden lämpötilan voi ohjelmoida helposti erikseen kunkin asukkaan toiveiden mukaan.

Murtohälytys

Varkaiden varalta suojaudut huokeahintaisella murtohälytysjärjestelmällä. Meiltä saat liikkeentunnistimet, hälyttimet, sireenit asennuksineen. Opastamme asennuksen yhteydessä myös miten laitteita käytetään.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, autamme mielellämme!

Kysy - Me vastaamme!

Kerro meistä kavereillesi